Houtgestookte installaties

Pelletkachel

Ook op het gebied van houtgestookte installaties zijn er talloze mogelijkheden. Houtvergassingkachels, pelletkachels, of een sfeerhaard in de woonkamer, die het verwarmen van het cv- en of tapwater ondersteunt. Zo heeft ons bedrijf al tal van systemen geïnstalleerd bij bedrijven en particulieren.

Houtvergassingkachel

Het rendement van deze haarden is grotendeels afhankelijk van de aanwezige warmteopslag in de vorm van een buffervat. Het water in het buffervat kan verwarmd worden door de houtinstallatie, zonnecollectoren of warmtepomp. De goedkoopste warmtebron krijgt voorrang. We installeren systemen met allerlei combinaties van duurzame warmtebronnen.

Op o.a. pellet-cv-kachels is momenteel ook nog overheidssubsidie aan te vragen; de ISDE. Wij voorzien u van een handleiding en de benodigde documentatie waarin u deze procedure stap voor stap doorloopt. Deze subsidie is van toepassing op bedrijven en particulieren.

Bij PurePower kunt u gemakkelijk online pellets bestellen van uitstekende kwaliteit. Als u via onze website en onderstaande link bestelt, krijgt u bij het afrekenen €5,00 korting.