Skip to content

Badkamerontwerp

badkamer3-D ontwerp
In de meeste huizen zijn meestal maar enkele vierkante meters beschikbaar voor de badkamer. Het is voor ons een uitdaging om in die beperkte ruimte toch een comfortabele badkamer te realiseren, die volledig aan uw wensen voldoet. Veel mensen kunnen zich moeilijk voorstellen hoe een badkamer eruit komt te zien als hij klaar is. Met ons 3-D tekenprogramma maken wij desgewenst enkele voorbeelden. Door de fotorealistische weergave vanuit verschillende gezichtspunten krijgt men zo een uitstekende indruk hoe de badkamer er uit kan komen te zien.

Mogelijkheden
En zo blijkt er altijd toch nog meer mogelijk dan men had durven hopen, niet alleen door het vinden van creatieve oplossingen, maar ook door het ruime sanitairaanbod in alle prijsklassen. Zo kunt u makkelijker tot een keuze komen; een bad of douche; of kan het allebei? Past het dubbele meubel er in, of een tweede toilet?  En heeft u de luxe over een grotere ruimte te beschikken, is het ook plezierig te kunnen zien hoe deze ruimte er ingericht uitziet; zodat u zich straks helemaal thuis voelt in uw nieuwe badkamer.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden in úw badkamer; wel is het handig hiervoor een afspraak te maken zodat wij de nodige tijd hiervoor uit kunnen trekken.

RVS gootputten
Gootputten van RVS kunnen een fraai element vormen in de badkamer. Vooral bij open douchewanden is het een praktische en subtiele manier om het douchewater af te voeren. We kunnen ze leveren in iedere maat, met de afvoerzijde aan iedere gewenste zijde; iedere goot wordt namelijk op maat gemaakt.