Warmtepompen

Een lucht/water-warmtepomp is dé perfecte oplossing voor duurzaam en milieuvriendelijk verwarmen en koelen. Met behulp van energie uit de buitenlucht produceert het energiezuinige warmtepompsysteem warm water voor radiatoren en/of vloerverwarming en zelfs sanitair warm water tot 55°C behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast kan het systeem koud water maken voor koeling van de ruimte. Door het systeem uit te rusten met een lucht/lucht warmtepomp en geïntegreerde airconditioningsinstallatie, kunt u met één systeem het hele jaar door profiteren van een optimaal klimaat!

Hier vindt u een duidelijke uitleg over de werking van de warmtepomp.

Samsung Eco-heating-system gecombineerd met thermische zonne-energie

Samsung Eco-heating-system gecombineerd met thermische zonne-energie

Smit installatietechniek heeft de technische kennis in huis om dit systeem te combineren met thermische zonne-energie (collectoren), een houtinstallatie en/of warmteopslag in de vorm van een buffervat. Een warmtepomp gebruikt weliswaar stroom, maar heeft een extreem hoog rendement, wat kan oplopen tot zelfs meer dan 400%! In combinatie met PV-zonnepanelen kunt u op deze manier al snel geheel in uw eigen energiebehoefte voorzien.

Twee warmtepompen in combinatie met 8 collectoren en 5000l. buffervat

Sinds 1 januari 2016 kunt u weer aanspraak maken op de ISDE, de overheidssubsidie op duurzame energie. De Samsung warmtepomp staat op de betreffende energielijst.

Lees hier meer over de Samsung Eco Heating Systems.

 

Reacties zijn gesloten.