Skip to content

CV-systemen

Atag SelectdealerAtag selectdealer
Als Atag Selectdealer leveren wij het gehele Atag c.v.-programma. Er zijn meerdere redenen waarom wij grotendeels Atag c.v.-toestellen plaatsen:

In ons zoute, vochtige zeeklimaat hebben wij ervaren dat juist Atag toestellen door o.a. de toepassing van de RVS wamtewisselaar (zeewaterbestendig 316Ti), zich goed houden in onze regio. Dit zorgt er tevens voor dat de toestellen minder snel vervuilen, en minder onderhoud nodig hebben dan andere toestellen. Zo volstaat bij de meeste Atag toestellen een onderhoudsbeurt van éénmaal per vier jaar.

Als Selectdealer kunnen wij u standaard 5 jaar garantie bieden op eventuele onderdelen- en reparatiekosten bij de I- en Q-serie; en 3 jaar garantie op de A-serie. Desgewenst kan de onderdelengarantie verlengd worden naar 10 jaar.

Welk toestel past bij u?
Atag heeft een uitgebreid productenscala; zoals de Q-serie met snel en véél warm water, of de Q-Solar met zonlichtenergie voor warmwater én c.v.; zodat wij voor iedere c.v.-wens een ketel kunnen leveren. De ketels zijn onderverdeeld in de volgende groepen (klik op de groep voor meer informatie):

Al sinds 1987 zijn wij Atag selectdealer en gedurende de ruim 30 jaar samenwerking is Atag voor ons een betrouwbare partner gebleken. Onze monteurs zijn vertrouwd en bekend met de toestellen en onze ervaring is dat onze klanten daar vooral voordeel van ondervinden.