Skip to content

Vloerverwarming

Vloerverwarming is absoluut de meest comfortabele manier van verwarmen. De warmteafgifte is bijzonder gelijkmatig en omdat warmte omhooggaat, wordt de hele ruimte aangenaam warm. Door de gelijkmatige afgifte is het ook mogelijk zuiniger te stoken. En in een eventuele combinatie met zonne-energie is de besparing op de energiekosten natuurlijk optimaal! Tegenwoordig is het ook mogelijk vloerverwarming onder een houten vloer te leggen.

f-bakker-foto-3Smit installatietechniek levert diverse vloerverwarmingssystemen. Voor optimaal gebruiksgemak is er een modulerende weersafhankelijke regeling mogelijk; al dan niet sensorgestuurd. Dit wil zeggen dat de watertemperatuur van de installatie zich automatisch aanpast aan de buitentemperatuur: hoe kouder het buiten is, des te warmer wordt de vloer.

Ook voor bedrijven is vloerverwarming een steeds vaker gebruikte optie. Vooral in nieuw te bouwen bedrijfspanden is het een relatief goedkope, energiezuinige, schone, onderhoudsarme en praktische manier van verwarmen. Voor bijna iedere vloer is er wel een oplossing. Smit installatietechniek bekijkt graag samen met u de mogelijkheden.