Skip to content

Woningen

Uw eigen stroom opwekken met PV-panelen?
Al sinds 1994 is ons bedrijf actief in de zonne-energie. In de loop der jaren hebben we flink wat expertise kunnen verwerven op het gebied van deze vorm van duurzame energie. Door het installeren van PV-panelen op uw woning kunt u uw benodigde stroom voor een groot deel, of zelfs helemaal zelf produceren.

Merken
De merken die wij o.a. leveren zijn:
Panelen: (o.a.) Axitec, JA Solar, Jinko, Trina Solar, Luxor
Inverters: (o.a.) Solis, Solax, SolarEdge, Enphase
Omdat de markt en beschikbaarheid van panelen continue verandert is ook ons aanbod van merken wisselend.
Vraag altijd naar de actuele prijs van een systeem!

Foto0208Montageframes
In vrijwel iedere situatie kunnen wij een montageoplossing bieden. We bouwen zelf frames op maat; de mogelijkheden zijn daardoor onbeperkt. Ook hebben wij een eigen platdakmontagesysteem ontwikkeld en geproduceerd wat geen ballast nodig heeft (dus geen extra dakbelasting). Wij richten ons hiermee op particulieren, industrie en de agrarische sector.

Foto0232Terugleveren van energie
Om de gelijkstroom van de panelen om te zetten naar wisselstroom zodat het teruggeleverd kan worden naar het openbare net dient een zogenaamde inverter (omvormer) te worden gebruikt, deze worden door ons bijgeleverd in de juiste capaciteit. Daarnaast kunnen wij u natuurlijke alle benodigde producten voor bevestiging, kabels en stekkers leveren.

Aanmelden bij netbeheerder
Zodra het systeem is aangeschaft, moet het aangemeld worden bij de netbeheerder en energieleverancier. Dat gaat heel eenvoudig op de volgende website (klik op het logo):
Energieleveren logo
Het aanmelden is heel eenvoudig. Mocht u er toch niet uitkomen, vindt u hier uitleg over het invullen van de gegevens: Hulp bij aanmelden zonnepanelen