Skip to content

Plafondsysteem Luxalon

Luxalon plafonds: sfeervol en makkelijk in onderhoud

Het plafond is het grootste onafgebroken vlak in een badkamer en daarmee heel bepalend voor de sfeer. Het Luxalon plafond is hiermee een uniek interieurinstrument. Met de juiste keuze uit de aluminium plafondcollectie van Luxalon kunt u uw plafond de uitstraling geven die past bij uw badkamer.

De Luxalon kleurencollectie bestaat uit vier kleurgroepen. In deze kleurgroepen zijn diverse soorten afwerking te vinden, zoals hoogglans, metallic, super mat, stuco en spiegelkleuren. Uiteraard sluit een aantal kleuren exact aan op bestaande stijlen voor met name de sanitairkleuren.

Een optimale sfeer creëert men door het gebruik van Luxalon plafonds in combinatie met geïntegreerde verlichting. De voor alle typen Luxalon plafonds geschikte inbouwspots zijn vanzelfsprekend vochtbestendig en zorgen voor een goede balans tussen schaduwwerking, direct en indirect licht. De verlichtingsspots zijn gemaakt van gegoten aluminium en zeer geschikt voor gebruik in de badkamer.

Niet alleen in de badkamer, maar ook in de keuken, slaapkamer en woonkamer is een verlaagd aluminium plafond een absolute verfraaiing van uw woonruimte. Geen enkel plafond is zo duurzaam, vochtbestendig en onderhoudsvrij als een Luxalon aluminium plafond.

Uiteraard geven wij u graag nadere toelichting op dit door ons leverbare programma. Ook kunt u informatie vinden op de volgende website: www.luxalon.nl.